Ready Steady Blues Band

Om Siden

Denne side er hostet af catnet.dk

Du kan ændre tekststørrelsen ved at klikke på tekst size i din browser. På tilsvarende måde kan du også kan ændre skrifttype. Disse dokumenter er hverken formateret eller tilpasset til nogetsomhelst.

Sider med flere billeder og tekster er sat op som flydende elementer (CSS kodet). Derfor ændrer skærmbilledet sig efter bredden på din skærm og du slipper for at skulle køre billedet sidelæns.

Print problemer. Da siderne, som beskrevet ovenfor, er sat op til at køre optimalt på en hvilken som helst skærm, samt med mulighed for ændring af skriftstørrelse, er det sjældent muligt at printe siden ud som den ser ud på skærmen.

Nogle sætlister er indsat på sider med billeder og andet fra den afholdte koncert. Har du brug for at printe listen ud så kan du blot markere teksten, kopiere og indsætte denne i din egen tekstbehandler.

December 2006. Plakat afdelingen indeholder billedfiler til udprintning. I filnavnet indgår størrelsen f.eks. A4 96dpi samt pixelantal. Foreløbig køres i JPG eller PNG format. Senere vil plakater kunne hentes som PDF-filer. descipt.ion filen er en tekstfil med beskrivelse af billedfilerne. Kan åbnes med et hvilket som helst tekstprogram eller direkte i din internet browser. Plakaterne er designet med OpenOffice Draw som kan hentes gratis på nettet.

Nov 2007. Fra nogle sider er der direkte adgang til serveren. Herfra kan kam man så hente billeder og andet godt. I nogle tilfælde bruges disse mapper også internt, så jeg har en back-up frit tilgængelig uanset hvor i verden jeg er. Dette gælder f.eks. plakater og cd design hvor nogle filformater kun virker med det tilhørende program. Det kan være CD-label, Folex, Ulead, OpenOffice, m.fl.

2010-01-25T01:20:21 CET Fremover opsættes og testes siderne for tilgængelighed i henhold til FN menneskerettigheder / UN Enable. Mere info på Lysbuen accessibility / tilgængelighed

Free JavaScripts provided
by The JavaScript Source


oprettet 18sep2005 opdat 06dec2006 opdat 2010-01-25T01:33:39 CET